Home
Dé online-shop voor en door BDSM-liefhebbers
Producten    Over ons    Info    Links    Contact
HOME Over Ons

Over Ons

Het idee achter BDSM Ateljee
BDSM Ateljee werd in 2004 opgericht door een aantal mensen uit de Belgische BDSM-scene als een antwoord op de frustratie dat degelijk BDSM materiaal en kleding heel moeilijk te vinden is of tegen onmenselijke prijzen verkocht wordt. Met de oprichting is voor ons meteen een droom in vervulling gegaan, om ons mee te engageren in BDSM een correcte plaats te geven in Vlaanderen.

Leverancierskeuze
We zijn op zoek gegaan naar leveranciers die degelijke producten maken of verdelen. Hierbij werd vooral gelet op goede grondstoffen, correcte verwerking, goede service, etc. zodat de producten die ze afleveren voldoen aan de hoge eisen op vlak van kwaliteit en hygiëne van iemand die verantwoord met BDSM bezig is. Als prijssetting zijn we ervan uitgegaan dat we 10% goedkoper willen zijn dan de prijzen die doorgaans gevraagd worden.

De slogan "Dé online-shop voor en door BDSM-liefhebbers" is dus niet zomaar gekozen!

Productgamma
Bij het samenstellen van het productgamma hebben we ons de vraag gesteld wat een BDSM-beminnend koppel zoal in de speelkoffer of speelruimte wil hebben. Hierbij werd gedacht aan de nodige attribuutjes, boeien, kleding, maar ook aan voorbehoedsmiddelen en allerlei verwenners.

Maar er is meer...
Verder willen we onze klanten ook informeren over het juiste gebruik en onderhoud van de diverse producten. Ook willen we hen via de links in contact brengen met interessante verenigingen of locaties om hun beleving nog intenser te maken.

Wat brengt de toekomst?
Dit hangt mede van jullie af. Regelmatig krijgen we opbouwende kritiek of ideeën doorgespeeld - waarvoor dank! Samen met jullie willen we zoeken naar een nog betere service, een nog gerichter productgamma, nog betere informatie. Als jullie ons willen betrekken in één of andere organisatie, dan luisteren we graag naar jullie ideeën. Mail ons gerust!

Samen met jullie kunnen we BDSM eindelijk bereikbaar maken voor iedereen!


© 2004-2024 BDSM Ateljee Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy