Home
Dé online-shop voor en door BDSM-liefhebbers
Producten    Over ons    Info    Links    Contact
HOME Links

Links

Verenigingen
Steel Moon
Steel Moon is een organisatie die tot doel heeft het positieve in BDSM naar buiten te brengen. Dit doen ze via fuiven, info-avonden, hun eigen magazine en de website.
www.steelmoonbdsm.com

Doornroosje
Doornroosje is een BDSM-vereniging die ontstond in Nederland en nu elke 4e zaterdag van de maand in het FC een speelfuif met veel ervaren lifestyle BDSM'ers organiseert.
doornroosje.smaxxx.eu

JongBdsm
Dé organisatie bij uitstek voor de jonge BDSM'ers. JongBdsm wil als vereniging startende BDSM'ers op weg zetten.
www.jongbdsm.be

Zoete Zweep
Zoete Zweep is een vereniging voor en door BDSM-ers. De vereniging organiseert op regelmatige basis speelavonden en workshops en neemt deel aan beurzen.
www.zoetezweep.nl

Places To Be
Fetish Café
Het Fetish Café is al een hele tijd het trefpunt voor BDSM'end Vlaanderen. Het is gelegen in het hartje van Antwerpen. De zaterdagavonden vinden er speelfuiven plaats.
www.fetish-cafe.com

BDSM Hoeve
De Hoeve is een strikt privé domein met parking gelegen in de Zeeuwse polders. Regelmatig worden de deuren geopend voor bijeenkomsten in een intieme en vriendschappelijke sfeer. We beschikken over volledig uitgeruste speelruimtes.
www.bdsmhoeve.com

Collar
Een nieuw trefpunt in Vlaanderen voor mensen die gelijkgestemden willen tegenkomen. Geniet van een drankje of van de "speeltuin". Collar is gelegen in Willebroek.
www.collar.be

Informatieve sites
BDSM Attitude
BDSM Attitude is een informatieve website over BDSM. U vindt er ook adressen van locaties, verenigingen, goede fetish en BDSM shops.
www.bdsmattitude.com

De speelsite
Deze site biedt een grote waaier aan informatie voor zowel beginnende als gevorderde BDSM-liefhebbers. De man achter deze site is Master Luke.
www.bdsmvlaanderen.be

Speeltje aan een ketting
Suzanne M brengt een handleiding voor verantwoorde SM voor beginners en voor hen die ervaring hebben maar weten dat je nooit te oud bent om te leren.
www.suzannem.nl

Commerciële Meesteressen
Meesteres Paola
Nieuwe BDSM studio in Rotterdam. Meesteres Paola ontvangt je met haar slavin en slaaf. Er worden ook tal van BDSM spullen te koop aangeboden.
www.demeesteres.nl

Startpagina's
Max Fisch Domina Guide
Dominatrix, Mistress, Femdom worldwide listings
maxfisch.com/phptopsite/in.php?site=1118070063


© 2004-2024 BDSM Ateljee Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy