Home
Thé online-shop for and by BDSM-lovers
Products    About us    Info    Links    Contact
HOME About Us

Het idee achter BDSM Ateljee
BDSM Ateljee werd opgericht door een aantal BDSM'ers uit de Belgische BDSM-scene als een antwoord op de frustratie dat degelijk BDSM materiaal en kleding heel moeilijk te vinden en of tegen onmenselijke prijzen. Met de oprichting is voor O/ons meteen een droom in vervulling gegaan, om O/ons mee te engageren in BDSM een plaats te geven in Vlaanderen.

Leverancierskeuze
W/we zijn op zoek gegaan naar leveranciers die degelijke producten maken of verdelen. Hierbij werd vooral gelet op goede grondstoffen, correct verwerkt, goede service, etc. zodat de producten die ze afleveren voldoen aan de hoge eisen op vlak van kwaliteit en hygiëne van iemand die verantwoord met BDSM bezig is. Als prijssetting zijn W/we ervan uitgegaan dat W/we 10% goedkoper willen zijn dan de prijzen die doorgaans gevraagd worden.

De slogan "Dé online-shop voor en door BDSM-liefhebbers" is dus niet zomaar gekozen!

Productgamma
Bij het samenstellen van het productgamma hebben W/we ons de vraag gesteld wat een BDSM-beminnend K/koppel zoal in de speelkoffer of speelruimte wil hebben. Hierbij werd gedacht aan de nodige attribuutjes, boeien, kleding, maar ook aan voorbehoedsmiddelen en allerlei verwenners.

Maar er is meer...
Verder willen W/we onze K/klanten ook informeren over het juiste gebruik en onderhoud van de diverse producten. Ook willen W/we H/hen via de links in contact brengen met interessante verenigingen of locaties om H/hun beleving nog intenser te maken.

Wat brengt de toekomst?
Dit hangt mede van J/jullie af. Regelmatig krijgen W/we opbouwende kritiek of ideeën doorgespeeld - waarvoor dank! Samen met J/jullie willen W/we zoeken naar een nog betere service, een nog gerichter productgamma, nog betere informatie. Als J/jullie ons willen betrekken in één of andere organisatie, dan luisteren W/we graag naar U/uw ideeën. Mail ons gerust!

Samen met J/jullie kunnen W/we BDSM eindelijk betaalbaar maken voor I/iedereen!


© 2004-2020 BDSM Ateljee General conditions - Disclaimer - Privacy