Home
Dé online-shop voor en door BDSM-liefhebbers
Producten    Over ons    Info    Links    Contact
HOME Info Corner Verzendingskost

Verzendingskost

Het heeft weinig zin dat we inspanningen leveren om onze producten aan scherpe prijzen aan te bieden als de kosten voor verzending de pan uit swingen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de meest voordelige manier van verzenden volgens de bestemming. Binnen België bieden we zelfs keuze uit levering in een afhaalpunt of bij u thuis. Buiten België wordt er steeds aan huis geleverd. Maak hieronder uw keuze.

Levering naar Kiala Punt in België is GRATIS
Kiala is een netwerk van afhaalpunten (kruidenierszaken, superettes, krantenwinkels, tankstations, …) die lang open zijn, ook tijdens het weekend, zonder lange rijen. Dit geeft u het voordeel dat u uw pakket kunt afhalen waar en wanneer het u past. Bovendien is het superdiscreet. Via de Kiala Punt Locator vindt u makkelijk een Kiala Punt in uw buurt. Dit punt geeft u op bij de bestelling. U wordt door Kiala per E-mail verwittigd als uw bestelling in het punt van uw keuze klaar ligt.

Kostprijs: GRATIS *

Thuislevering België
TaxiPost is de pakjesdienst van de Belgische Post. Het pakket wordt de werkdag na verzending van bij ons door de postbode bij u aangeboden, waarbij u voor ontvangst aftekent. Bent u niet thuis wanneer de postbode langskomt, dan kan u telefonisch een tweede aanbieding vragen of het pakket binnen de 14 dagen bij het postkantoor of PostPunt afhalen. Een supervlotte en veilige manier van verzenden.

Kostprijs: Gratis vanaf 150 euro / 5 euro onder de 150 euro *

Thuislevering Nederland, Luxemburg, Groot-Brittannie
TNT is de pakjesdienst van de Nederlandse Post. Het pakket wordt per express van bij ons naar u gestuurd. Bij de bezorging van uw zendingen houdt TNT zoveel mogelijk rekening met uw leefpatroon. Daarom belevert TNT zowel overdag als 's avonds, én op zaterdag. Bent u niet thuis bij aanbieding van het pakket, dan wordt het de volgende werkdag een tweede maal aan. Hierbij laat TNT telkens een kennisgeving achter in de brievenbus. Zo weet u dat er op die dag een zending werd aangeboden en wanneer de volgende aanbieding zal plaatsvinden. Bent u bij de tweede aanbiedpoging ook niet thuis, dan komt TNT nog een derde maal langs.

Kostprijs: Gratis vanaf 150 euro / 7 euro onder de 150 euro *

Thuislevering rest Europa
Voor internationale zendingen naar de rest van Europa maken wij gebruik van Kilopost Standaard van de Belgische Post. Hierbij wordt de verzending door de postdiensten van de betrokken landen verzorgd. De zending gebeurt prior, zodat uw pakket niet lang onderweg is.

Kostprijs: Gratis vanaf 150 euro / 15 euro onder de 150 euro *

Administratiekost voor kleine bestellingen
* Bij bestellingen onder de 40 euro rekenen we een administratiekost van 4 euro.


© 2004-2023 BDSM Ateljee Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy