Home
Dé online-shop voor en door BDSM-liefhebbers
Producten    Over ons    Info    Links    Contact
HOME Info Corner Bestelinfo

Hoe artikelen bestellen

Even ter info
Het is ons doel producten van zeer hoge kwaliteit aan te bieden, maar de prijzen toch zeer aantrekkelijk te houden. Om dit te kunnen realiseren leggen we enkel voorraad aan van de veel gevraagde producten. Alle andere producten worden volgens de binnengekomen bestellingen wekelijks bij de diverse productiehuizen besteld. Dit is vooral ook handig als maatwerk nodig is. De meeste spullen komen uit Europa, dus kan levering vrij vlot. De kleding wordt ingevoerd van buiten Europa. De fabrikanten produceren alles op maat en kan dus pas produceren nadat de bestelling binnen is. De normale levertijd is dan 3 à 4 weken.

1. Artikelen reserveren
Stuur ons een email met de artikelen die u wenst te bestellen. Vermeld daarbij duidelijk wie u bent, de artikelcode(s) en gewenste kleuren en maten. U kan ons mailen op info@bdsmateljee.be. Vermeld ook hoe u de artikelen wenst te ontvangen. Dit kan per post (aan minimum tarief), in een Kialapunt of op een party (zie agenda).

2. Bevestigingsmail
Wij bevestigen uw bestelling per kerende mail. Hierin laten we u weten welke artikelen op voorraad zijn en hoe lang de levertermijn zal zijn voor niet voorradige artikelen. In deze mail zal ook de totale prijs (inclusief verzendingskosten) en het rekeningnummer worden opgegeven.

3. Betaling
Volgens de voorschriften in de antwoordmail zal in geval van verzending per post of levering in een club gevraagd worden naar voorafbetaling op onze rekening. In de andere gevallen kan afhankelijk van de situatie een voorschot gevraagd worden. Afhalingen thuis zijn contant te betalen bij afhaling.

4. Verzending goederen
Van zodra de betaling op de rekening staat doen wij de nodige bestellingen bij de diverse leveranciers. Van zodra alle artikelen bij ons voorradig zijn wordt uw bestelling opgestuurd.

Enjoy!


© 2004-2023 BDSM Ateljee Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy